• Foodtruck aan Huis

    Ontdek een culinair avontuur op wielen! Onze foodtruck aan huis brengt smaakvolle lekkernijen en smaakexplosies naar jouw evenement of feest.

  • Over Ons

    Een culinaire reis wacht op je bij onze foodtruck! Ontdek smaakvolle gerechten en heerlijke lekkernijen, bereid met passie en verse ingrediënten.

  • Contact

    Ontdek de ultieme smaakbeleving bij jou thuis.
    Geniet van de beste streetfood in je eigen achtertuin. Reserveer nu!

Senta Mobile - Het verhaal

Sophie-en-Daniël

We gaan een frituurken doen met iets bij!

Daniël van Bellegem, gepokt en gemazeld in horeca en betere restaurantketens, en partner Sophie Wulffaert, volbloed verkoopster startten in september 2020 Frietboetiek Senta te Sint Laureins.

Hun uitgangspunt is eerder een filosofie, elke klant moet een goed gevoel overhouden aan een bezoek. Kwaliteit met het oog op de moderne klant is hun basis; (h)eerlijke lokale producten met een oog voor de flexitariër en vegetariër.

Deze aparte aanpak van Daniël en Sophie veroverde Sint Laureins en omgeving. Tijdens de lockdown kwam er enorm veel vraag naar meeneemgerechten en catering voor feestjes en evenementen. 

Sophie en Daniël beschikken ondertussen over 4 foodtrucks én bieden eveneens home catering aan waarbij het tegemoet komen aan de wensen van de klant tot hun absolute topprioriteit behoren.

Voor de foodtrucks is er naast een aantal standaard formules ook een ‘eigen keuze” beschikbaar waarbij de mogelijkheden bijna ontelbaar zijn oftewel 100% maatwerk!

Een feestje in het verschiet?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Met culinaire groeten,

Senta Mobile - Sfeerbeelden